Levering

Afhaling in onze winkels

U kan uw bestelling afhalen in onze winkels in Leuven of Puurs. Deze afhaling is uiteraard kosteloos. De verzendingskosten vervallen hierbij.

In het winkelmandje kan u aanduiden of u uw lenzen wil laten opsturen of wil afhalen in één van onze winkels. Als uw bestelling klaarligt, wordt u telefonisch op de hoogte gebracht door de verantwoordelijke van de winkel.

De Wolf Opticiens
L. Vanderkelenstraat 25
3000 Leuven

De Wolf Opticiens
Heilig Hartplaats 1
2870 Puurs-Sint-Amands

Leveringstermijn

Wij verzekeren u een snelle en zorgvuldige behandeling van uw bestelling. Deze gebeuren van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van feestdagen. Uw producten worden de dag volgend op het ontvangen van uw bestelling verzonden. Dit gebeurt onder voorbehoud van beschikbare voorraden.

Onlinelenzen.be is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor leveringstermijnen van bpost, noch voor het verlies van uw verzending bij bpost.

Verzendingskosten

Wij vragen een deelname in de verzendingskosten. Deze verzendingskosten bedragen 2,5 euro voor lenzen en 5 euro voor lensproducten en dit eenmalig per verzending.

Voor verzendingen naar het buitenland vragen wij een deelname in de verzendingskosten van 5 euro voor een levering binnen Europa. Voor leveringen buiten Europa bedraagt dit 10 euro.

Aangetekende verzending

Indien gewenst, verzenden wij uw bestelling per aangetekende post. Bij een aangetekende zending is uw pakket verzekerd tegen diefstal of verlies. Contacteer ons gerust voor de tarieven hieromtrent.